Κυριακή 7 Οκτωβρίου 2012

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

   Είναι σε όλους αντιληπτή η ραγδαία αύξηση της αναγνωσιμότητας του blog της παράταξής μας. Θέλουμε όμως να ζητήσουμε την κατανόηση και την συγνώμη από όλους τους αναγνώστες και όλες τις αναγνώστριες του blog που αποστέλουν κείμενα και απόψεις είτε ανυπόγραφα, είτε με μόνο το όνομα χωρίς επώνυμο, είτε με ψευδώνυμα. Αυτά δεν μπορούμε να τα δημοσιεύσουμε, διότι θεωρούμε ότι κάτι τέτοιο είναι αντιδεοντολογικό και αντίκειται στους κανόνες της ενημέρωσης.    
   Κατανοούμε βέβαια ίσως τους ενδυασμούς και τις αναστολές όλων αυτών των αναγνωστών και αναγνωστριών του blog, μπροστά στην χωρίς όρους, φραγμούς και ηθική επίθεση που εξαπολύεται άκριτα, εύκολα και προς κάθε κατεύθυνση και μέτοχο στο δημόσιο διάλογο, από γνωστά σε όλους blogs, φαινόμενο ιδιαίτερα έντονο τον τελευταίο καιρό. Και το φαινόμενο αυτό είναι εξόχως επικίνδυνο και σοβαρό, με ανάγκη, τις περισσότερες φορές, ανάπτυξης μηχανισμών άμυνας για την προάσπιση της προσωπικότητας, της ιδιωτικής ζωής και των κανόνων της ηθικής και της Δημοκρατίας.
   Σαν παράταξη, εντοπίζοντας και καταδικάζοντας το θλιβερό αυτό γεγονός, έχουμε υποχρέωση να εξακολουθήσουμε να τηρούμε κάθε στιγμή και προς κάθε κατεύθυνση τους κανόνες του δημοκρατικού διαλόγου αλλά και την δημοκρατία, φράσσοντας τον δρόμο στην εμφάνιση και τέτοιων θλιβερών φαινομένων αλλά και των εμπνευστών τους, που στόχο έχουν την αποσταθεροποίηση της δημόσιας ζωής του Τόπου μας και όχι μόνο.
   Και πάλι λοιπόν αγαπητοί αναγνώστες και αγαπητές αναγνώστριες, ζητάμε την κατανόησή σας.

Ο επικεφαλής της Παράταξης 
και 
Δήμαρχος Ερμιονίδας 

Δημήτρης Καμιζής.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου