Πέμπτη 5 Δεκεμβρίου 2013

ΚΥΡΙΕ ΑΡΗ ΔΗΜΑΡΑΚΗ ΔΕΝ ΕΙΣΤΕ ΚΑΛΑ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΣ



Κύριε Άρη Δημαράκη, 

1.    Η συγκεκριμένη επένδυση της εταιρείας MIND COMPASS OVERSEAS δεν θα εμποδιζόταν από την απόφαση του Δημοτικού μας Συμβουλίου να προσφύγει κατά της απόφασης του Περιφερειάρχη που παράνομα ματαιώνει την είσπραξη του οφειλόμενου ποσού 1.180.000,00€, για τον απλούστατο λόγο ότι η επένδυση αυτή έχει ήδη πραγματοποιηθεί πριν από πέντε χρόνια, με την παράλειψη της εταιρείας να εισφέρει σε γη και χρήμα, όπως οι νόμοι προβλέπουν. Φαίνεται ότι αν και η επαγγελματική σας δραστηριότητα είναι πιο σχετική από τη δική μου, δεν είστε καλά ενημερωμένος.
2.    Η άσκηση προσφυγής στο Συμβούλιο της Επικρατείας, σε συνέχεια των υπόλοιπων ενεργειών που έχουν γίνει από το Δήμο από τη στιγμή που η παρούσα Δημοτική Αρχή ανέλαβε τα καθήκοντά της, θα ανάγκαζε την εταιρεία να ανταποκριθεί στις υποχρεώσεις της διότι εν τω μεταξύ, στο διάστημα αυτό, φαίνεται να λειτουργεί (ξενοδοχείο AMANZOE) και έχει αδειοδοτηθεί η κατασκευή, χωρίς να έχουν εκπληρωθεί στο χρόνο που έπρεπε οι από τους νόμους προβλεπόμενες υποχρεώσεις. Γι’ αυτό το λόγο άλλωστε, σε πρόσφατη δίκη στο Πρωτοδικείο Ναυπλίου, ο Διευθύνων Σύμβουλός της καταδικάστηκε από το δικαστήριο.   
3.    Σε όλα τα σοβαρά ζητήματα τις λύσεις δίνει πάντοτε η δικαιοσύνη, εν προκειμένω το Συμβούλιο της Επικρατείας και απορώ γιατί δεν το εμπιστεύεστε.

Τέλος, οφείλω να αναγνωρίσω την ειλικρίνειά σας, το θάρρος και την ευθύτητά σας, να ψηφίσετε στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου με καθαρή αρνητική ψήφο (κατά της πρότασης του Δημάρχου) και όχι με το ευτελιστικό για τις δημοκρατικές διαδικασίες (παρών), το οποίο από κανέναν κανονισμό άλλωστε δεν προβλέπεται (η ψηφοφορία διεξάγεται με ψήφους υπέρ, κατά και λευκό). Η λέξη «παρών», προσδιορίζει απλά και μόνο την φυσική παρουσία του προσώπου στη διαδικασία. Αυτή όμως, έτσι κι αλλιώς, διαπιστώνεται από τον Πρόεδρο του Συμβουλίου από την αρχή.
Αν διεκδικείτε χαρακτηρισμό ήρωα, σε σχέση με όσους ψήφισαν με την λέξη παρών (ποιος ξέρει ο καθένας τι είχε στη σκέψη του), τότε πράγματι, γνωρίζοντας εσείς περισσότερα, ίσως σας ανήκει.   

ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΟΥΣΤΑΣ
ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου